sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Orihuelassa puolimaratonilla.

Tänään juoksin sitten tämän reissun viimeisen kisan, Orihuelan puolimaratonin.
Sää kisassa oli ihan hyvä, pientä tuulta ja vettäkään ei satanut, no pisara pari jossainvaiheissa.
Kisan reittiä oli hiukan muuttunut aikaisemmista vuosista, sama reitti juostiin, mutta kiemurat oli nyt eri järjestyksessä.

Lähdössä en päässyt ihan kärkipäähän joten toistakymmentä sekunttia meni lähtömerkistä ennen kun pääsin lähtöviivalle, siitä sitten ensimmäiset kilometrit oli juostava vauhtia jonka edessäoleva massa määräsi.

Maaliin päädyin ajassa 1.27.29 jolla voitin 60 vuotiaiden sarjan.
Tulokset:

Suunto sai juoksemakseni matkaksi 21.63 km,
Täällä aina on nuo gps-kellot saaneet reilusti pitempää matkaa,
Viimevuona Garminini sai matkaksi 21.49 km, johtuu varmaan osaltaan reitin mutkaisuudesta, matkalla on useita 360 asteen käännöksiä, ja lisäksi vanhankaupungin kapeampia kujia.

Jukka ja Eira joutuivat jättämään kisan kesken jalkavaivojen takia.
Vesa juoksi maratonin valmistavana harjoituksena reitin 1.28.44 ollen sarjassaan viides.

Tässä minä, sarjani kakkonen Espla' Verdu Franscico ja Vesa palkintojenjaon jälkeen.