maanantai 23. marraskuuta 2015

Kaikenlaisia sitä köyhä joutuu elättämään.

Bergalat että minua vitutta nuo kansanedustaja ja ministeri pummit, 
siinä on ihmisryhmä joiden röyhkeys ylittää kaikki ihmisyyden rajat.
Työttömät ja eläkeläiset ja muut pienipalkkaiset haistakoon paskat.

Kovin talviseksi on on säät käyneet, Lapissakin on ensimmäiset infulenssatapaukset kirjattu.
Itse varauduin kauteen infulenssarokotuksen avulla, epäilin että suuren pakolaisvirran mukana kaiken maailman virukset koko aakkoskatekoriasta tänä talvena saadaan.
Tosin talvikaudeksi ajattelin paeta pimeyttä ja pakkasia tuonne Espanjan maalle.

Eilen jo vähän päivetystäkin sain vasemmanjalan pikkuvarpaaseen, on jo melkeen kun neekerillä, putosi kukkamaljakko pöydältä varpaan päälle (ja selvistä päin). 

Tänään sitten tuolta sairaalaltakin soitettiin ettei minulle varattu rasitusEKG onnistukkaan torstaina kuten oli sovittu, kun ei ole lääkäreitä,.
No samapa tuo en mie siitä pyöräilystä niin välitäkkään.
Pyöräily siirtynee sitten tuonne maaliskuun puolivälin jälkeen, käyään sitten jos ei sitä ennen jonkun pakettiauton alle jää.
Kuvia kuitenkin aikoivat ottaa torstaina, mutta niitäkin vain sisuskaluista, on kuuleman ulkokuori jo niin rapistunut että siinä saattas kameran linssipinta vahingoittua.

3 kommenttia:

  1. Kannattaa ottaa ne kuvat jossakin pimiässä huoneessa etteivät näytä liian pahalta. Se tuo luoja osaa ottaa nämäkin asiat huomioon.

    VastaaPoista
  2. Joo ja jo kuvaajan kärsimyksiä lieventäekseen ne kuvaavatkin aika hämäräperäisissä huoneissa.

    VastaaPoista
  3. Nytte tarvis kyllä ihan vasn muutaman tonnin sopeutumisrahhaa, ko on tulossa parin päivän päästä sopeutumisvaikeuksia...hyvä, että oot jo alottannu täsmäpäivetystä jo ottamaan...tänne päin tullessa ei sopeutumisrahoja tarvi, eikä soputumisvaikeuksia oo...kypärää ei oo hommattu vieläkään, vaikka mieki oln jo usijamman kerran pyörällä meinannu nokkani lytätä...heh...ja kertaalleen jo jalkasinkin...millonkohan tuo osumistarkkuus paranee? Sillo ois hyvä ku olis joku lidämunankuori päässä, ku tuo oma on ohutta laatuu. No eipä siellä sisällä oo paljo suojattavaa ja keltaset laineet vaan reunoja huuhtelee...koitahan jaksaa kärvistellä vielä muutama viikko...

    VastaaPoista