keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Ufo nähty Rovaniemellä.

Tänään useampikin henkilö oli nähnyt ufomiehen Koskenkylän suunnilla.
Ufomiehen tuntomerkkejä oli toiset silmät tai jonkinlaiset antennit lähes päälaella.
Jos ufoa pitäisi verrata johonkin maanpäällä nähtyyn, muistutti se lähinnä vanhaa miestä.

Niin... no.. minulla oli tänään mittaritesteissä testin aiheena, toimiiko mittarit tarkemmin, kun on mittarit kokoajan kohden taivasta, eikä missään vaiheessa vartalo varjosta sateliitti näkyvyyttä.

Olen noissa pyörällä ajetuissa ja tästä 'hattutestistä' todella yllättynyt kuinka lähelle oikeaa matkaa mittarit ovat päässeet, ja kuinka pieni on ollut mittareiden keskeinen ero.

No niitä testejä on vielä liian vähän jotta mitään varmaa asiasta voisi sanoa.

Odotankin mielenkiinnolla kun ilmojen lämmettyä saan mitattua ihan virallisen 10 kilometrin matkan kaupunkiympäristöön, miten mittarit heittelee kun ympärillä on enemmän häiriötekijöitä ja reitti on mutkaisempi, lisättynä vielä alikulkutunneleilla ja niillä 90 ja 180 asteen käännöksillä.

Olen useissa kaupunkipuolikkaissa havainnut että nuo omat mittarini saavat matkan useimmiten 100 - 200 metriä pitemmäksi, viralliseen mittaan verrattuna.

Mutta meikäläistä nähdään jatkossakin kahdella kolmella mittarilla varustettuna liikenteessä, milloin mittarit sijaitsevat hatussa milloin ranteessa ja välistä pyörän ohjaustankoon kiinnitettynä.

Niitä mittaustuloksia sivu osuuksissa olli testaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti