sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Korkeiden rakennusten Benidormissa.

Vanhusta rääkätty Espanjan Benidormissa, Garmin kertoo sen.
Tänään olimme Mikko, Jukka ja minä Benidormissa  juoksukisoissa.
Mikko tyytyi tänään kympinmatkaan, met Jukan kanssa taivallettiin puolikas.
Jukka pokkasi hopeaa sarjassaan, ja kyllähän paikaliset pikkupojatkin jo sen tiesivät että kunnossa Uuno on.
Oma juoksuni otti tosi koville, eikä se oikein kulkenut muutenkaan.
Aikani oli 1.33.3?, ja sillä irtosi 65 sarjan kolmostila kaukana kärjestä.
Tulokset ilmaantuvat varmaan tähän, joskus.
                                  Naisten nopeimmat.
                               Miesten nopeimmat.

7 kommenttia:

  1. Terve Olli. Taisitte juosta uunon kanssa sopua, mutta hyvin juoksitte.Mutta D sarjassa oli menty jo liki ME vauhtia, kuule sinä kun tiedät näistä tilastoista, niin mikä ukko se kätkeytyy Mr. Stephenin taakse. TV. Telkkari

    VastaaPoista
  2. Kylläse uuno oli valtaosan matkasta edellä, varsinkin ylämäissä jäin, ei se pumppu pysty toimittamaan hapetettua verta lihaksille.
    Kaikki mulla oli pelissä.
    Kova oli aika D sarjalaisella, en tunne miestä enkä oikein mihinkään osaa sitä yhdistää, mutta kyllä mies palkintojenjaossa oli ja oli ihan huippujuoksijan kuoseissa.
    Maailmalla yli 50 vuotiaissa ainakin Titus Mambalo Eteläafriikasta on juosut 1.06.23 ajan ja Deivid Rees Englannista 1.06.42 että kyllä ne jotkut vielä siinä ikäluokassa panee tiuhasti tossua toisen eteen.

    Aurinko paistaa lämpimästi + 23 on jo mittarissa, joten alahan pakkailla laukkua ja ei kun tännepäin.

    VastaaPoista
  3. Hyvinhän sinä potkasit etelänleirin käyntiin, heti bodiumilla ja melkein minuutin parannus viimevuotiseen, kehityskykyinen yksilö sanoisin ;)

    VastaaPoista
  4. No voihan titus. Tämä savolainen rees ihmettelee, että minkälaisilla eväillä ne oikein kulkee noin kovaa. Siinä nimittäin happi liikkuu ropassa ihan kiitettävästi. OK, siellä lämmintä, ite kävin liukastelemassa aamulla 1,45h viimeinen 4km VK, mutta ihan hyvin se jo alkaa kulkemaan, nimittäin KAURAPUUROLLA:) TV. Telkkari

    VastaaPoista
  5. Hyvin ja hyvin, voi sen nähdä niinkin että tulos oli 6.½ minuttia huonompi kun kesän paras puolikkaan tulos.
    Kehityskykyinen kyllä, nykyään pystyn unohtamaan enemmän asioita päivässä kun ennen vuodessa.

    VastaaPoista
  6. Hurjaa menoa,kun uskallat pumppuvaivaisena kisailla. Ymmärrän kyllä ja itse tekisin samalla lailla. Joskus olen tuumannut että mikä olisi parasta kun lähteä kesken rakkaimman harrastuksen,juoksulenkin aikana...menee hirtehis huumoriksi.Toivottavasti et loukkaannu,vanhemmiten näitä asioita on alkanut pohtia.
    Terv.Juoksija Keski-Suomesta,vasta 51v.

    VastaaPoista
  7. Minun ajatus on että kaikkein pahin kohtalo on ihmiselle jos jossain laitoksessa tai sairaalassa joutuisi makaamaan ja odottamaan poislähtöä.
    Äkkilähtö paraslähtö, itsehän ei sitä silloin ei suremaan.
    Tuohan siinä noissa vaivoissa eniten rassaa kun sydämen läpät vuotaa ja vuodot kokoajan lisäntyy, se tarkoittaa suorituskyvyn heikkenemistä, jolle ei itse voi mitään.
    Terveenä ja nuorempana sitä voi katsoa peiliin ja näkee syyllisen kunnon huononemiseen, ja voi halutessaan tarttua itseään niskasta kiinni ja tehdä asioille paljonkin, mutta nyt ei.

    VastaaPoista