sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Talvisarjajuoksu.

Minäkin päätin panna kaikki 150 000 miljoonaa keuhkorakkulaani,
sekä reilut 25 biljoonaa (biljoonassa on 12 nollaa) punasoluani työhön hyvän asian puolesta.


                                  Jouni Roivainen               Teuvo Rovasalo
RDS:n historian kaksi voimahahmoa jotka ovat tehneet mittaamattoman suuren työpanoksen RDS:n ja juoksu-urheilun hyväksi, oli ikuistettu mitalliin joka jaettiin tässä juoksussa.
Täytyihän minunkin sellainen mitalli saada.

Myöskin entinen RDS:n puheenjohtaja Kari Peltokorpi oli lupautunut asettumaan puheenjohtajaehdokkaaksi jos osanottajamäärä ylittää 183 juoksijan rajan,
mikä lienee kisan osanottaja ennätys.
Niinpä minäkin päätin kantaa korteni kekoon, jospa se Karikin saataisiin pelastettua punttisalien hikisestä tunnelmista juoksun pariin.

Ensimmäisen sarjajuoksuni juoksin 28.10 1979
Olin jo edellisenä vuona muuttanut Rovaniemelle, mutta kun työskentelin talviajan Norjassa en yhtenäkään sarjajuoksuun ollut osallistunut.
Ensimmäiseen sarjajuoksuun ilmoittautessani Jouni pyysi että sinähän voisit liittyä RDS:än, kun silloin en mihinkään urheiluseuraan kuulunut. Niinpä sitten minusta tuli seuran jäsen, ja sarjajuoksut kuuluivat vuosia vakio kilpailuohjelmaani.

Tämän päivän juoksussani juoksin yleisessä sarjassa, kun teki mieli mielummin juosta täysi kympin matka.
Aikani oli 42.15 omalla kellolla otettuna, tulokset ilmaantuvat varmaan tänne hyvin pian.

Garminin näkemys juoksustani.

7 kommenttia:

  1. Sielä Garminin käyrässä oli havaittavissa selvä loppukiri.

    Joo ei tullu taaskaan minusta puheenjohtajaa. Se on vaan niin jos homma ei kiinosta niin silloin se ei kiinosta. Pj:n hommat kun ottaa hoitaakseen niin sitä joutuu talkoilee aika monta tuntia pienen ryhmän eteen. Se motivoisi paremmin jos hyötyjiä olisi monin verroin enemmän.

    VastaaPoista
  2. Joo ja hauskan seikan huomasin keskisyke oli ollut muka 75% maksimista,
    En kyllä saa sykettä nousemaan yli 154
    Taisi olla uunon säädöt vielä mittarissa, tuo käyttämäni laite oli uunon vanha mittari, johon olen akun vaihtanut ja hiukan muutakin remonttia tehnyt.

    Joo en uskonutkaan että puoleenkaan tuosta osanottajamäärästä päästään, jotenkin ei niitä juoksuhaluisia oikein kisapaikalle ilmaannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinhän se siellä mäni "välihousu- ja kelitasotuksilla". En usko, että uunonkaan syke juuri yli 160 pykälän enää nousee paljoakaan. Puheenjohtajan pesti ei taida niitä himotuimpia olla missään. Samat nimethän tuolla tuloslistoilla näyttää vilistävän, eikä juoksu lajina taida sieltä helpoimmasta päästä olla....tsemppijä sinne kaamokseen.

      Poista
  3. Onpas hieno mitalli.

    Minullakin on lukuisista juoksuistani mitalleja jotka on omistettu tunnetuille ja vahan tuntemattomillekin juoksijoille ja/tai juoksuvaikuttajille. Parhaimmat mitallit tassa mielessa sai aikanaan Hans Mannstenin (maratonkeraaja) jarjestamista juoksuista Helsingin Merihaassa. Valitettavasti tallaisia mitalleja ei enaa siella jaeta, vaikka juoksuja jarjestetaankin. Mitallit vaativat osaavaa taiteilijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan ne.

    VastaaPoista
  4. Kyllä tällaiset 'henkilö' mitallit jotka on tehty riittävin perustein,
    joita jaetaan vain yhdessä kilpailussa, tai tietynkokoinen sarja ovat ainutkertaisia, ja suorastaan keräilyharvinaisuuksia.
    Eteenkin sellaisille jotka kyseiset henkilöt tai heidän ansionsa tuntevat.

    VastaaPoista
  5. Onko tuossa juhlamitalissa kirjoitusvirhe? Teuvon sukunimi?

    VastaaPoista
  6. No niinpä, tarkka havainto, ite en ole huomannut mutta minullahan onkin kaikki mahdolliset luki häiriöt mitä maa päällään kantaa.

    VastaaPoista