perjantai 24. lokakuuta 2014

Pimeys alkaa ahistaa Lapissa.

Johonki tästä olis lähettävä, pakkasta ja pahaa ilmaa on jo päivittäin.
                Norjan saamelainen.

Tietysti Norjakin on hyvä vaihtoehto, mutta mulle kyllä pitää olla lämpimämpää ja valosampaa.

Eilen kävin kuntosalilla tunnin juoksumatolla juoksemassa, kun ulkona oli pakkasta ja kylmä viima. Tällepäivälle olisi toiveissa että viitsisi alkavan talvikauden toisen hiihtolenkin suorittaa.
Parasta tietysti olisi jos kävisi niinkuin S.E.X yhtyeen laulussa Vierivä kivi ei sammaloidu, "Minut arkkuun pannaan ja pyydetään delaamaan".

5 kommenttia:

  1. Niin ku sullahan on niitä naulojaki siihen arkkuun pilvin pimein sieltä Muurolan piikiltä... :-) ei vainenkaan, lähe sinne Espanjaan nauttimaan elämästä!!! :-)

    VastaaPoista
  2. joo juoksemisesta on ollut se hyöty että sai nuo arkunnaulat on jo hankittuna, lautaa pitäs vielä saada lisää.
    Pitänee sitä lievitystä talventulomasennukseen yrittää hakea tuolta Torreviejan suunnalta, jospa reilun kolmenviikon päästä jo rantahietikoita mittailis.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen samaa....lämmintä ja aurinkoo on piisannu..on kyllä mukavaa, ku tietää lähes varmasti, että sortsilenkin voipi heittää joka päivä ja ajella pyörällä ja kävellä ihan vaan huvikseen pitkin kujia...

    VastaaPoista
  4. Katteeksi käy, vaan minkäs teet ku sulkasato on tehny siivet lentokyvyttömiksi. Jalkaan sattuu ja sohjo roiskuu päälle ku maantielle yrittää.

    VastaaPoista
  5. Aurinko sitä kannatta etsiä, ei tätä muuten kestä selvinpäin, vaikka kyllähän se räpistelyä omillakin siiventyngillä vaatii.

    VastaaPoista