tiistai 8. huhtikuuta 2014

Loppuisi jo tämä talvi.

Kilpisjärvellä on vielä lunta keskimittaisen meteorologin verran, ja Rovaniemelläkin hiihtoladut kunnossa, mutta minulla alkoi kesäkausi.
Eilen laittelin sukset odottelemaan ensitalvea.
Tosin ne olisi voinut laittaa kesäteloille jo paljon aikaisemminkin, viimeinen hiihtolenkki on tullut tehtyä 5.3 eli toista kuukautta sitten.
Ei vaan ole oikein kiinnostanut minkäänlainen liikkuminen.
Terwa maratonilla meinailin silti puolikkaan kiertää, pitäähän se tutustua reittiin nyt kun lähtö ja maalipaikka on siirtynyt Raatin urheilukentälle.
Saatan kyllä hölkkäillä yhden tapahtuman läpi jo aikaisemminkin.
Kesänmittaan muutamissa muissakin juoksutapahtumissa on pieniä reittimuutoksia tulossa, olenkin jo kolmeen paikkaan sopinut reitinmittauksista.

Maailmalla kevään kovatasoiset kaupunkimaraton tapahtumat ovat käynnistyneet, Bekele teki jo kovan ajan Pariisissa, ja ensiviikonvaihteessa Lontoossa on lähtöviivalla maailman nopeimmat maratoonarit.
Olisi se vain kiva jos niitä näytettäisiin TV:ssäkin, mutta tv ajanhan vievät kaikenmaailman palloilulajit, ja ne eivät meikäläistä jaksa kiinnostaa, ei pätkän vertaa..

Nyt meikäläistä alkaa kiinnostamaan yöpuulle meno.

2 kommenttia:

  1. Monet pitävät "Jolkkua" Suomen vaatimattomimpana juoksijana (ultrajuoksija, Petri Perttilä), mutta pitäisin Ollia kyllä vähintäänkin tasapäisenä, jos ei vaatimattomampanakin. Lisäksi teksti soljuu mukavasti sormilta tänne blogiin. Hyvä, Olli!

    VastaaPoista
  2. Ei ole paljon rinnanröyhistelyn aiheita.
    Kun asiaa oikein ajattelen, en koskaan enkä mihinkään asiaan tai tekemiseeni ole paneutunut täydellä 100% tarmolla.
    Olen sillä ajatuksella tässä maailmassa, kunhan tämän jotenkin luovii läpitte, niin hyvä on.
    Kirjoittelun motivia ei nyt oikein ole ollut, kun ei oikein tiedä mitä seuraavaksi tekisi.

    VastaaPoista