sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kesien kesä.

Nyt ei meikäläinenkään voi valittaa tämän kesän säistä, kesä on ollut lämmin, aurinkoinen, vähäsateinen ja pitempikin kun tavallisesti, ja edelleenkin se jatkuu.
Aamukävelyn kuvaa Levitunturilta.
Kovasti Ruskamaratonin jälkeen ihmeteltiin, että kun vielläkin sulla kulkee noin lujaa, vaikka varsinaisen harjoittelunkin olet jo lopettanut, ja on niitä rajoituksia sydämensuunnaltakin.

Sole mikhän saatanhan mie vain senki kertoa miksi näin on.
Se on tuo juokseminen syvällä geeneissä, tässäpä selostus.

Nyt keskittymään Ruotsi Suomi maaotteluun.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
####################################################
Neljännesvuosisatasitten:
Viiko: 36 vuosi 1988


Työviikko alkoi pohjoisesta Enontekiön suunnalta, ja sieltä palatessa kävin huoltamassa oven Pellossa kettutarhalla.
Siellä liimatessani varoitusväriteippiä oven alareunaan, viilsin kämmensyrjän pellin reunaan, ihan luita myöten.
Ensiavuksi kaikki ensiapupakkauksen sidokset käden ympärille ja ei kun terveyskeskukseen.
Veri tippasi sidoksien läpi pitkin sairaalan käytävää, ja haava vaati 7 tikkiä ja vielä tuntuvan painesiteen päälle, kun tuppasi vuotamaan edelleen tikkien välistä.
Se oli ehkä hyväkin että oli niin runsasta verenvuotoa, ei ne kettutarhan tilat niin hygieenisiä ole, tulipahan varmaan kaikki bakteerit haavasta ulos.
Huolta aiheutti se, paljonkohan hapenkuljetuskapasiteettia tapahtuma vei, blasman määrän kerkeää ehkä korjata, mutta punasoluja ei.

No lauantaina juoksin kyllä aikomani Ruskamaratonin aikaan 2.36.07 sijoituksen ollessa 2.
Johtuko verenmenetyksestä vai edellisen viikonlopun puolikkaan sippaamisesta, vai sitä edellisen viikonlopun maratonista, mutta kaikki ei kyllä ollut kotona siinä juoksussa.
Eteenkin ylämäet ottivat hengitykseen ja jalat väsyivät.
Tulihan siinä todistettua etten se mikään kone ole minäkään.


No kun ei kerran kulkenut maratonilla niin sunnuntaina starttasin 10,5 kilometrin Norva-hölkässä aika 35.42 ja kolmevitosten voitto.
Matkan juoksin yleisensarjan voittajan Juha Särkelän kanssa yhtämatkaa, kummankaan parastaan yrittämättä, olihan meillä kummallakin startti jo edellisellä päivällä.

Viikolle tuli juoksua 97 kilometriä, ja pyöräilyä 56 kilometriä.
On tullut alle 100 juoksukilometrin viikkoja perätysten jo kaksi, ensiviikolla pitänee ryhdistäytyä, vaikka on kyllä tärkeä kisa tulossa viikonlopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti