sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Huippukymppiä katsomassa.

Moni ajattelee, mitähän sinäkin siellä teit kun, et juossutkaan?.
Oli moni eilen illalla kapakassakin, veti puolitusinaa tuoppia olutta ja tuli taksilla kotia, tänään sitten väsynyt ja tunkkainen olo.
Minä mielummin katson rehtiä kisailua, eteenkin kun mukana on tasokkaita juoksijoitakin.
Mieleeni ei tulisikaan tuhlata kallista aikaani ja rahojani oluthuuruisessa kuppilassa istuskeluun.

Itse juoksussa hommahan oli selvä heti lähtölaukauksen jälkeen, tummat menee ja muut vikisee.



Muutama kuva:
Kisan seurattuani kävin parintunnin lenkin Syötteen luontopolkuja, pitkospuita juoksennellen, se oli viikon toinen lenkkini.

Niin se RDS:n talvisarjajuoksukausi käynnistyy tänävuona 5.10 käytävällä ratakympillä, seurailkaa RDS:n kotisivuilta tiedotuksia asiasta.

Eipä siinä muuta kun viikkokatsaukseen 1988.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Viikko no: 38 1988 

Viikossa ei ole paljon kerrottavaa, työntäyteinen se oli, maanantaista torstaihin 14 tuntisia päiviä, perjantai sentään normaali kasituntinen.
Eipä niistä lähtökohdista kovin kummoisia harjoitusmääriä tehdä.
Juoksua viikolle 84 kilometriä sekä pyöräilyä 55 kilometriä.
Viikonloppuna Lentoasemanhölkkä 8.1 km 26.20 sijoitus 1,
sekä Jolankihölkkä 12 kilometriä 39.00 sijoitus 1.
Siinäpä se viikko...

4 kommenttia:

  1. Hieman etelämpänä, Joutsenossa juostiin tasaisella reitillä ja hyvässä säässä. Olli oli jo vuosia sitten tehny M60 reittiennätyksen puolikkaalla ja ois se ollu aika rikkoa, mutta ei ainakaan minusta siihen enää ollut. Juoksuni meni ilman kelloa ja muita mittareita vähitellen kiihdyttäen, jäin ennätyksestä monta minuuttia.
    Siltikin jäi kisasta hyvät tuntemukset ja tein päätöksen: tuo oli minun viimeinen kilpailu, ehkä jotain ultraseikkailuja lukuunottamatta.
    Tässä kunnossa ei enää kannata lähteä yrittään maratonennätykseni parantamista, mihin haaveilin lopettavani kilpailu-urani.

    VastaaPoista
  2. Onkohan se niin helppo lopettaa kisailua?
    Mulla ainakin kisahaluja olisi, mutta tuo todellisuus pistää hanttiin, sullahan huippukuntoa vielä kyllä piisaisi ihan sarjasi kärkimittelöihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2003 ensimmäisestä puolimaratonista alkanutta harjoittelua oli tarkoitus vähitellen lisätä ja huipentaa tuloskehitys 2013 syksyyn mennessä ennätystuloksiin, joihin ois hyvä lopettaa ihtensä rääkkääminen. Parin viimeisen vuoden ratakokeilut ja loukkaantuminen sekä tietenkin iän karttuminen käänsivät kuitenkin maratonkehityksen alaspäin ja tavotteita en saavuttanu, mutta tähän täytyy sopeutua. Sainhan paljon tietoa kuntoilusta ja ravinnosta sekä tutustuin ihmisiin, joita en muuten olisi koskaan tavannut. Uskon myös terveyteni olevan paljon parempi tämän harrastuksen ansiosta ja siksi en aio lopettaa hölkkäämistä. Kilpailuihin tähtäävä harjoittelu oli niin keskeinen osa elämääni, että johonkin piti takaraja merkata, haluan harrastella muitakin asioita.

      Poista
  3. Mukavastihan tuo Joutseno siulta silti meni.

    VastaaPoista